Ben Rietdijk Sport http://www.benrietdijksport.nl Ben Rietdijk Sport Sun, 20 Jan 2019 20:01:46 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.9 Ben Rietdijk Sport Castricum wordt Club Karakter Castricum! http://www.benrietdijksport.nl/nieuws/rietdijk-sport-castricum-wordt-club-karakter-castricum/ http://www.benrietdijksport.nl/nieuws/rietdijk-sport-castricum-wordt-club-karakter-castricum/#respond Mon, 01 May 2017 16:55:13 +0000 http://www.benrietdijksport.nl/?p=11405 Met deze brief willen wij je informeren dat Ben Rietdijk Sport Castricum per 1 mei 2017 verkocht is. De huidige clubmanager en nieuwe eigenaar, Nicky Berkhout, neemt het stokje over van Ben Rietdijk. De club zal voortaan door het leven gaan als Club Karakter. Sinds augustus 2013 was Ben Rietdijk Sport het adres voor Fitness […]

Het bericht Ben Rietdijk Sport Castricum wordt Club Karakter Castricum! verscheen eerst op Ben Rietdijk Sport.

]]>
Met deze brief willen wij je informeren dat Ben Rietdijk Sport Castricum per 1 mei 2017 verkocht is. De huidige clubmanager en nieuwe eigenaar, Nicky Berkhout, neemt het stokje over van Ben Rietdijk. De club zal voortaan door het leven gaan als Club Karakter.

Sinds augustus 2013 was Ben Rietdijk Sport het adres voor Fitness in Castricum en heeft het naast deze locatie meerdere vestigingen in de regio Noord-Holland geopend. Deze locaties zullen voortbestaan als Ben Rietdijk Sport.

De toekomst
De nieuwe eigenaar, Nicky zal zich volledig storten op het organiseren van de club. Samen met het huidige team, welke allen in dienst blijven, worden de ruimtes opgeknapt en producten versterkt. Het lesrooster, de openingstijden en de groepslessen zullen blijven bestaan en voorlopig allemaal blijven zoals het is.

Gezien de verbouwingen die zullen plaatsvinden, willen wij vragen om o.a. de e-mail en de Facebook pagina goed in de gaten te houden. De huidige Facebookpagina ‘Ben Rietdijk Sport Castricum’ zal binnen enkele weken omgezet worden met alle informatie van Club Karakter. Je kunt deze pagina dus gewoon blijven volgen!

De aankomende maand zullen wij de club stap voor stap veranderen van de huisstijl Ben Rietdijk Sport naar de huisstijl van Club Karakter.

Voor de afgelopen jaren willen wij je namens Ben Rietdijk Sport hartelijk bedanken voor het vertrouwen in de organisatie. Wij hopen je nog vele jaren te mogen ontvangen, begeleiden en motiveren in de nieuwe club.

Mocht je op dit moment vragen hebben dan kun je dat uiteraard bij de receptie bespreken en/of reageren op dit bericht.

Met vriendelijke groet,

Ben Rietdijk & Nicky Berkhout

Het bericht Ben Rietdijk Sport Castricum wordt Club Karakter Castricum! verscheen eerst op Ben Rietdijk Sport.

]]>
http://www.benrietdijksport.nl/nieuws/rietdijk-sport-castricum-wordt-club-karakter-castricum/feed/ 0